Confuckyous. Concepții anticoncepționale

€3
€3
claudiu
1 rating

Au trecut doi ani de când am terminat de scris „Secretele zeilor”, așa că era nevoie de o nouă carte. Însă nu o continuare, după cum era logic, ci o carte complet diferită de prima. Mai mică, mai lejeră și mai proastă. O carte despre nimic, plină de aberații scrise în vreo cincisprezece ani și culese acum cu mult chin și dureri de cap. O serie de concepții de neconceput. Sau anticoncepționale, pentru că au darul de a scădea libidoul, cheful de viață și pofta de mâncare. O carte așa-zis umoristică, deși sunt mari șanse să mi se pară doar mie astfel, scrisă din plictiseală. Care trebuie citită din același motiv.

Și pentru că nu puteam să-mi atribui cu mândrie aceste concepții, am inventat un personaj căruia să i le pun în cârcă: Confuckyous, o parodie mai mult a mea decât a filosofului Confucius. Pentru că există în mine un mic Confuckyous care nu vrea să plece nici măcar exorcizat, darămite să fie eliminat ca pietrele de la rinichi. Poate există în fiecare dintre noi. Dar chiar nu vreau să știu prin ce orificiu a intrat acest ciudat adesea imatur și aberant, fără prea multă logică ori bun simț. Însă există și trebuie hrănit constant, altfel face scandal și pipi pe unde apucă. Ca o arteziană în bătaia uraganului.

Le urez succes celor care se încumetă să citească această carte, multă răbdare, nervi de oțel, sănătate familiilor, casă de piatră și un an nou fericit, acum și pururea și-n vecii vecilor. Îi felicit pe cei care nu îndrăznesc să o lectureze pentru că au altceva mai bun de făcut. Le-ar ura și Confuckyous ceva, însă ne luăm bătaie amândoi dacă îl las să se exprime liber. Cel mai bine e să îi aflăm concepțiile anticoncepționale și apoi să hotărâm dacă merită să fie lăsat să umble fără botniță printre oamenii normali. Acum mă duc să-i schimb apa și să-i verific cătușele, până nu sapă un nou tunel pe sub gard. Hai pa!

1 rating
  • Size
    3.94 MB
  • Length
    147 pages
  • Size3.94 MB
  • Length147 pages

Ratings

5.0
(1 rating)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Powered by

Checkout

Confuckyous. Concepții anticoncepționale

Enter your info to complete your purchase

Card

or pay with
You'll be charged US$3.