Edit product

€7

Secretele zeilor

Cum ar fi să realizezi într-o zi că tot ce ai crezut adevărat nu este decât o minciună? Că ai trăit într-o iluzie hrănită constant de cei din jur? Că realitatea este de multe ori diametral opusă himerei care ți-a fost inoculată? Că pentru a afla adevărul este nevoie să uiți tot ce știi?

- Ce este Dumnezeu?

- Există extratereștri?

- Este universul material doar o iluzie?

- De ce suntem aici, de unde venim și unde ajungem după moarte?

- Este Pământul o închisoare?

- Sunt oamenii urmașii zeilor din trecut?

- Este Biblia doar o colecție de mituri plagiate?

- A fost creștinismul inventat de filosoful Philon din Alexandria?

- Grădina Edenului s-a aflat pe teritoriul României de astăzi?

- Sunt Lucifer și Adam același personaj?

- Este Arca lui Noe una dintre piramidele de la Giza?

- Este Marea Piramidă un dispozitiv de călătorie interdimensională?

- A fost profetul Avraam urmașul împăratului akkadian Sargon cel Mare?

- A fost Moise în realitate faraonul Akhenaton?

- Există un război nevăzut între rasa ariană și cea semită?

- A descoperit Alexandru Macedon izvorul vieții în Dacia?

- A practicat familia faraonului Tutankhamon magia neagră?

- Provine Centura de asteroizi din Groapa Marianelor?

- Sunt îngerii decăzuți în vârful piramidei masonice?

- Este posibilă călătoria în timp?

- Este Apocalipsa un eveniment din trecut?

- A fost Iisus posedat?

La toate aceste întrebări (și la multe altele) poate răspunde „Secretele zeilor”, o istorie secretă a lumii, bazată pe decodificarea miturilor antice, precum și pe rezultatele cercetărilor științifice moderne. O interpretare unică și controversată a istoriei universale, care aduce publicului larg secretele zeilor, rezervate până acum doar inițiaților.

ATENȚIE! Produs nerecomandat persoanelor care suferă de deficiențe intelectuale. A nu se lăsa la îndemâna habotnicilor, atotștiutorilor și iluminaților. Dacă apar manifestări neplăcute, consultați-vă urgent duhovnicul sau exorcistul.


„O carte electrizantă, pur și simplu îți curentează neuronii și te face să te trezești din minciuna și prostia în care ai orbecăit o viață.” - Cătălin N.

„Citită și răscitită. Nu mă satur de așa ceva. Magistral de bine punctate subiectele. E o carte recomandată oamenilor care se consideră cu mintea liberă.” - Gabriel I.

„Nu credeam că cineva va avea curajul să apuce taurul de coarne și să înceapă să dezvăluie lucruri pe care majoritatea covârșitoare a omenirii le ignoră.” - Iorga

„Am citit 12 ani să înțeleg ceva despre această lume, ca să găsesc această lucrare care m-a ajutat și a răspuns la tot ce nu știam sau nu am înțeles.” - Alma O.

„De mult timp căutam această carte care poate fi creată doar o singură dată în viață și de către o singură persoană.” - Ion E.

„Mi-a sfărâmat lumea în cap și mi-a reclădit-o... după care a sfărâmat-o din nou. Nu mi-e rușine să o spun: este cartea vieții mele până azi.” - Z.R.

„Impresionantă... Am citit doar spicuiri dar am înțeles imediat potențialul unei lecturi pe care o aștept de secole.” - Delia A.

„Am terminat de citit cartea în această seară iar finalul m-a emoționat destul de mult. Cumva am avut un sentiment de parcă mi-am luat o piatră de pe inimă.” - Eduard F.

„Recomand cu toată căldura această carte. E impresionant de bine documentată. Îndrăznesc să spun că bate tot ce am citit pe această temă.” - Călin T.

„Această carte este exorbitant de bună. Nu e o simplă carte, obișnuită, ci clar o misiune a autorului trasată de Sus.” - George S.

Crezi că ești pregătit să afli secretele zeilor?

9 ratings

Checkout

Secretele zeilor

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$7.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad