Secretele zeilor

€7
11 ratings

Cum ar fi să realizezi într-o zi că tot ce ai crezut adevărat nu este decât o minciună? Că ai trăit într-o iluzie hrănită constant de cei din jur? Că realitatea este de multe ori diametral opusă himerei care ți-a fost inoculată? Că pentru a afla adevărul este nevoie să uiți tot ce știi?

- Ce este Dumnezeu?

- Există extratereștri?

- Este universul material doar o iluzie?

- De ce suntem aici, de unde venim și unde ajungem după moarte?

- Este Pământul o închisoare?

- Sunt oamenii urmașii zeilor din trecut?

- Este Biblia doar o colecție de mituri plagiate?

- A fost creștinismul inventat de filosoful Philon din Alexandria?

- Grădina Edenului s-a aflat pe teritoriul României de astăzi?

- Sunt Lucifer și Adam același personaj?

- Este Arca lui Noe una dintre piramidele de la Giza?

- Este Marea Piramidă un dispozitiv de călătorie interdimensională?

- A fost profetul Avraam urmașul împăratului akkadian Sargon cel Mare?

- A fost Moise în realitate faraonul Akhenaton?

- Există un război nevăzut între rasa ariană și cea semită?

- A descoperit Alexandru Macedon izvorul vieții în Dacia?

- A practicat familia faraonului Tutankhamon magia neagră?

- Provine Centura de asteroizi din Groapa Marianelor?

- Sunt îngerii decăzuți în vârful piramidei masonice?

- Este posibilă călătoria în timp?

- Este Apocalipsa un eveniment din trecut?

- A fost Iisus posedat?

La toate aceste întrebări (și la multe altele) poate răspunde „Secretele zeilor”, o istorie secretă a lumii, bazată pe decodificarea miturilor antice, precum și pe rezultatele cercetărilor științifice moderne. O interpretare unică și controversată a istoriei universale, care aduce publicului larg secretele zeilor, rezervate până acum doar inițiaților.

ATENȚIE! Produs nerecomandat persoanelor care suferă de deficiențe intelectuale. A nu se lăsa la îndemâna habotnicilor, atotștiutorilor și iluminaților. Dacă apar manifestări neplăcute, consultați-vă urgent duhovnicul sau exorcistul.


„O carte electrizantă, pur și simplu îți curentează neuronii și te face să te trezești din minciuna și prostia în care ai orbecăit o viață.” - Cătălin N.

„Citită și răscitită. Nu mă satur de așa ceva. Magistral de bine punctate subiectele. E o carte recomandată oamenilor care se consideră cu mintea liberă.” - Gabriel I.

„Nu credeam că cineva va avea curajul să apuce taurul de coarne și să înceapă să dezvăluie lucruri pe care majoritatea covârșitoare a omenirii le ignoră.” - Iorga

„Am citit 12 ani să înțeleg ceva despre această lume, ca să găsesc această lucrare care m-a ajutat și a răspuns la tot ce nu știam sau nu am înțeles.” - Alma O.

„De mult timp căutam această carte care poate fi creată doar o singură dată în viață și de către o singură persoană.” - Ion E.

„Mi-a sfărâmat lumea în cap și mi-a reclădit-o... după care a sfărâmat-o din nou. Nu mi-e rușine să o spun: este cartea vieții mele până azi.” - Z.R.

„Impresionantă... Am citit doar spicuiri dar am înțeles imediat potențialul unei lecturi pe care o aștept de secole.” - Delia A.

„Am terminat de citit cartea în această seară iar finalul m-a emoționat destul de mult. Cumva am avut un sentiment de parcă mi-am luat o piatră de pe inimă.” - Eduard F.

„Recomand cu toată căldura această carte. E impresionant de bine documentată. Îndrăznesc să spun că bate tot ce am citit pe această temă.” - Călin T.

„Această carte este exorbitant de bună. Nu e o simplă carte, obișnuită, ci clar o misiune a autorului trasată de Sus.” - George S.

Crezi că ești pregătit să afli secretele zeilor?

Buy this
Copy product URL

Ratings

5.0
(11 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
€7

Secretele zeilor

11 ratings
Buy this